Workshops & Weekends

Workshops & Weekends

 

Yoga Workshops

Al deze workshops vinden plaats op de Zen Zolder van Bistro Het Looks, Rosbeiaardstraat 13-15 te Lier (indien anders staat dit vermeld bij de desbetreffende workshop)

 

LadiesCircle

Donderdag 26 april 9u30- 11u30

 

Als dames samen komen wordt er heel wat gekletst zegt men wel eens maar dat kletsen kan ook heel inspirerend zijn. Elk van jullie brengt zijn eigen vrouwelijke energie mee in deze cirkel waardoor we kunnen thuiskomen, bij ons zelf en bij elkaar, ons gedragen gaan voelen en onszelf kunnen openen. We zijn dankbaar voor wat we mogen ervaren en om te kunnen zijn wie we echt zijn.

Wat je zoal mag verwachten? Luisterende dames-oortjes, inspirerende tips maar ook meditatie, ademhalingsoefeningen en zoveel meer.

Wil jij er graag bij zijn? Wacht dan niet om je in te schrijven (via mail) want er zijn slechts 6 plaatsen!

Jouw bijdrage voor deze ochtend is 25 euro, in deze prijs zit een fijne ochtend inclusief a-volonté thee en water alsook knabbeltjes maar ook het gebruik van de meditatiekussentjes, dekentjes en alles om het zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Deze ochtend gaat door bij Pure Essence Maanstraat 54 te Lier

 

 

Yin Yoga Workshop Release the shoulders

Zaterdag 26 mei 9u15-12u00

Spanning in je schouders, hoofdpijn, opgetrokken schouders…allemaal dingen die we zelf wel eens (of meermaals) ervaren. Tijdens deze Yin Yoga Workshop geven we de volle aandacht aan onze schouders en helpen we ze om los te laten wat we daar hebben opgeslagen.

prijs:
€40

Inschrijven voor alle workshops gebeurt via de online agenda Momoyoga. Maak jouw login aan en kies nadien de workshop die jij wenst te volgen. Betalingen gebeuren onmiddellijk via BC.

 

Luisteren naar je lichaam bij vermoeidheid & burn-out

Zaterdag 16 juni 9u15-12u00 & 13u30 – 16u00

Uit eigen ervaring deel ik met jou gedurende deze Yin Yoga Workshop die houdingen/asana’s, oefeningen en zoveel meer die mij geholpen hebben om doorheen de moeilijkere periodes van vermoeidheid en burn-out te komen. Zo krijg jij een extra handvatje om jezelf geestelijk en lichamelijk een positief wending te geven en dat in alle zachtheid.

Tijdens de namiddag sessie bespreken Veerle en Gwenda vanuit hun wetenschappelijke achtergrond wat de kenmerken zijn van chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS) en burnout-syndroom en welke essentiële oliën en voedingssupplementen van Young Living ondersteuning kunnen bieden bij de behandeling ervan.

prijs:
€40 Yin Yoga workshop
€35 Infosessie door Veerle en Gwenda
€70 voor beide workshops

Wens je tevens ’s middags een heerlijke gezonde lunch inclusief water @volonté te nuttigen in Bistro Het Looks? Laat dan even een mailtje.

 

 

 

Inschrijven voor alle workshops gebeurt via de online agenda Momoyoga (of anders vermeld) Maak jouw login aan en kies nadien de workshop die jij wenst te volgen. Betalingen gebeuren onmiddellijk via BC.


Young living oils

Onderstaande workshops gaan door bij Pure Essence Maanstraat 54 te Lier (indien anders zal dit vermeld worden)

 

Basis workshop “Een medicijnkastje vol natuurlijke middeltjes”

We worden dagelijks blootgesteld aan enorm veel chemische en toxische stoffen. En dit niet alleen via voeding en omgeving maar ook door het gebruik van – vaak onschuldige – medicijnen, verzorgings- & kuisproducten.
Wist je dat we door het gebruik van therapeutische essentiële oliën onszelf kunnen “wapenen” tegen ziekteverwekkers? Maar ook ons op een gezonde manier verzorgen kan dankzij deze pareltjes van de natuur.

Tijdens deze workshop (welke ongeveer 2u duurt) leert Veerle Bastaens je hoe je best start met therapeutische essentiële oliën. Zo komen o.a. volgende vragen aan bod:
– Hoe kwaaltjes en ongemakken aanpakken met natuurlijke producten
– Wat zou er standaard in je huisapotheek best zoal zitten tegen koorts, verkoudheid, spierpijn, spijsverteringsproblemen, virale infecties, mood swings, stress, slecht slapen….?

Prijs:
€15/workshop (inclusief alle info om thuis zelf aan de slag te gaan)

Data:
Maandag 16 april 9u30
Vrijdag 4 mei 19u00
Dinsdag 12 juni 13u00

Inschrijven voor alle workshops gebeurt via de online agenda Momoyoga. Maak jouw login aan en kies nadien de workshop die jij wenst te volgen. Betalingen gebeuren onmiddellijk via BC.

 

 

Leer zelf de “Raindrop Techniek” toepassen

maandag 23 april   9u15 tot 16u15

Deze helende techniek/massage laat je kennis maken met 7 Young Living single olietjes en 2 blends, welke in de Raindrop-kit terug te vinden zijn.

Tijdens deze workshop deelt Veerle graag haar uitgebreide kennis met jou over de gebruikte oliën en Tanja neemt je mee op geur-reis om zo de juiste therapeutische Raindrop massage technieken te leren toepassen.
Je leert niet alleen de Raindrop Techniek toe te passen maar gaat er zelf ook eentje ontvangen. Heerlijk!

Na het volgen van deze intensieve dag kan je zelf aan de slag gaan met de Raindrop Techniek om in huiselijke omgeving mensen te helpen genieten, ontspannen,….

Inclusief: gebruik van de olietjes, syllabus, thee/water/koffie, een knabbeltje en gezonde lunch

Prijs: €160

Zelf mee te brengen: 2 gastendoekjes, groot badlaken, 2 badhanddoeken en fleecedekentje

Slechts 4 plaatsen beschikbaar !

 

 

 

Straal!!!! Met minerale make-up

Tijdens deze workshop (die ongeveer 2 uur duurt) maak je kennis met de minerale make-up van Young Living (zonder talk, parabanen, metalen, synthetische geur- en kleurstoffen).
Kim leert je hoe je het kan gebruiken en welke kleuren jou het meeste aanspreken en doen stralen.

Prijs: €30

Data:
Vrijdag 16 mei 19u00

–> Inschrijven via info@pure-essence.be

 

Inschrijven voor alle workshops gebeurt via de online agenda Momoyoga (of anders vermeld) Maak jouw login aan en kies nadien de workshop die jij wenst te volgen. Betalingen gebeuren onmiddellijk via BC.

 


Yoga weekends

 

Zen aan Zee

Even ertussenuit met gelijkgestemden dames om te genieten van dagelijks een of meerdere yogalessen alsook van rustmomenten die jij zelf invult. Geen “moeten” hoort echt bij dit weekend.  Door de groepen klein te houden (max 8 deelneemsters) kan ik persoonlijkere begeleiding aanbieden wat een meerwaarde bied aan dit weekend vol rust en ontspanning.

vrijdag 9  t.e.m. zondag 11 november 2018

 

Ben jij opzoek naar wat rustmomenten in jouw leven en weet je niet goed hoe er toe te komen? Kom dan zeker mee op ons Pure-yogaweekend.

Na enkele malen van de prachtige Ardennen te hebben genoten gaan we nu voor de eerste maal richting de Nederlandse kust (Cadzand).

In een kleine groep geven we ons een weekend lang over aan rust en ontspanning. Een exclusief weekend vol “ik volg mijn eigen ritme” staat op het programma.

Heb je zin om mee te doen aan onze yogasessies of samen een wandeling aan het strand te maken? Of spreekt jou genieten van een heerlijk tasje thee onder een fleecedekentje meer aan? Wel alles kan dit weekend. Er is niemand die jou wat verplicht om te doen.

Zou het niet heerlijk zijn als je na het weekend kan zeggen dat jij echt genoten hebt van te luisteren naar je lichaam en er dan ook naar gehandeld hebt?

Hoe ons weekend er kan uit zien? Ja inderdaad “kan” want doordat niets moet is er heel veel ruimte om te flowen tussen de activiteiten in.

We starten onze ochtenden met een yogasessie om nadien te genieten van een ontbijt. Ook staat er ’s avonds een rustige yogasessie/meditatie op het programma zodat je helemaal zen in bed kan kruipen. Alle lessen zijn heel rustig en jouw tempo is van belang, niet over jouw grenzen gaan is hier van belang.

Overdag maken we, met zij die zin hebben, een wandeling waarbij we ook onderweg nog natuurbelevingsoefeningen, wandelmeditatie enz. gaan doen.

Maar ook de infraroodsauna staat ter uwer beschikking.

Wat een verwennerij!

 

Onze maaltijden worden vers en met veel liefde bereid. Heerlijk toch dat je eens niet zelf hoeft na te denken over wat je op tafel gaat zetten.

 

Doordat we in een kleine groep (max 7 dames) vertoeven is persoonlijke begeleiding mogelijk wat een grote meerwaarde bied. Eigenlijk kan je bijna spreken van een yogaweekend op maat.

 

Je slaapt met 2 personen op een kamer, wat het ook weer extra fijn maakt….niet te veel drukte om je heen. Nog een extra iets om helemaal tot rust te komen.

Een 1 persoonskamer is mogelijk afhankelijk van de bezetting (mits meer kost).

 

Je bent welkom op vrijdagavond 9 november vanaf 17u30.

Eet je die avond nog graag mee (in de prijs inbegrepen) dan vragen we je voor 19u aanwezig te zijn zodat we samen kunnen genieten aan tafel.

Dit weekend eindigd op zondag 11 november om 16u.

Prijs: € 385 (in een 2 persoonskamer)

(inclusief: alle maaltijden, yoga en meditatie momenten alsook de begeleiding tijdens de wandelingen en het gebruik van de sauna, beddengoed)

 

 


Op Maat

Yin Yoga workshop 

Vind je niet echt de tijd in je agenda om wekelijks in de yogales aanwezig te zijn maar kan je wel genieten van die kleine yoga momenten die zich nu en dan eens aanbieden? Of wil je gewoon langer genieten van een yin yoga moment? Boek dan een yin yoga workshop op jouw maat.

Uit welke onderwerpen kan je o.a. kiezen?
Zachte aandacht voor je rug, open je hart, Detox je lichaam,…..
Heb jij een specifiek iets waar je graag een workshop zou rond volgen? Samen kunnen we dit bespreken om ook zo tot een mooie inspirerende workshop te komen

Hoe werkt dit?
Je nodigt dus minstens 5 (inclusief jezelf) tot max 10 personen uit. Zowel dames als heren zijn welkom!

Heb je zelf een ruimte die groot genoeg is (samen bekijken we dit) dan is dat super en kan de workshop bij jou door gaan. Heb je dit niet dan genieten we op de Zen Zolder van Bistro Het Looks te Lier.
Afstanden moeten beperkt blijven en steeds in overleg. Kilometervergoeding wordt besproken vanaf meer dan 10 km vanuit Lier.

Een heerlijk theetje en klein knabbeltje voor tijdens de pauze is steeds fijn (dit word door de gastvrouw voorzien)

Prijs?
€45 per persoon
Er is mogelijkheid tot gebruik van yogamatjes, meditatiekussentje en yogablokjes (dit bespreken we samen bij het vastleggen vd datum)

Wanneer kan dit?
Deze workshops kunnen, in overleg, geboekt worden op volgende momenten:
Maandag 9u15 tot 12u00
Dinsdag 9u15 tot 12u00 of 13u30 tot 16u00
Donderdag 9u15 tot 12u00 of 13u30 tot 16u00
Vrijdag 19u00 tot 21u30
Zaterdag 9u15 tot 16u00

reserveer nu

 

Yoga weekend

Staat een yogaweekendje met je vriendinnen al even op jouw verlanglijstje? Heb je nood aan wat rust in de dagelijkse sleur? Wil jij er even opuit zonder dingen te moeten doen?

Boek dan een Yoga & Relax weekend op maat.

Tijdens dit weekend met een kleine groep vriendinnen dompel ik jullie zachtjes onder in de rustige yogavormen om zo heerlijk relax te worden.  Een strikt dagschema is er dus zeker niet. Hebben jullie zin in een yoga of meditatieles of de nood aan een frisse neus te halen tijdens een wandeling dan kan dit. Maar tevens eens niets doen met een tasje thee  gezellig onder een dekentje kan zeker en vast.

Wens je meer info? Neem dan zeker contact op.

reserveer nu

 

Young Living Oils 

Heb jij interesse in de wereld van de essentiële oliën? Zou jij ook liever de klassieke geneesmiddelen of huishoudmiddelen zoveel mogelijk vervangen door natuurlijke middeltjes? Boek dan een interessante avond of namiddag vol met heerlijke geuren, interessante tips en zoveel meer. Samen met toffe vriendinnen, leuke dames, collega’s,…. bij jou thuis of elders krijg je heel veel inspiratie om thuis zelf aan de slag te gaan.

Uit welke onderwerpen kan je o.a. kiezen?
Basis workshop “ een medicijnkastje vol natuurlijke middeltjes”, DIY huishouden of natuurlijke verzorging, verhoog je weerstand,….

Hoe werkt dit?
Je nodigt dus minstens 4 (+jezelf) tot max 9 personen uit.
Afstanden moeten beperkt blijven en steeds in overleg. Kilometervergoeding wordt besproken vanaf meer dan 10 km vanuit Lier.

Prijs:
€15,00 per persoon voor de basis workshop
€40,00 voor de DIY workshops

Iedereen gaat naar huis met een bundel interessante tips!
De gastvrouw krijgt een leuk geschenkje als extraatje!

Interesse in zo een middag of avond?

reserveer nu