Yoga

Yoga

 

Stilte is zacht zijn voor jezelf
En tijd nemen om te luisteren

Naar wat er gezegd wordt
tussen de woorden in

 


Yogavormen

Yin Yoga

Yin yoga is de brug tussen actie en meditatie door mindfull aanwezig te zijn in het hier en nu, zonder dat je iets wil veranderen. Door  je gedurende 3 tot 5 minuten over te geven aan de houding (met eventuele hulp van dekentjes, blokjes,…) zorg je ervoor dat je lichaam terug in balans komt.
Op fysiek vlak versoepelt Yin yoga de gewrichten en het bindweefsel, spierspanningen kunnen rustigaan losgelaten worden.
Door observerend aanwezig te zijn in het moment en stil te staan bij wat je voelt en ervaart kom je dieper bij jezelf en je hart. Je leert nog beter te luisteren naar je lichaam. We gaan als het ware van doen naar ZIJN.
In stressvolle periodes maar ook bij burn-out helpt yin yoga om de klachten te verminderen en helpt het om rust in je hoofd en lichaam te  krijgen.
Yin Yoga vraagt geen voorkennis van yoga of meditatie.

 

Pure Yoga

Deze rustige, bewegelijke yogavorm is een samenvoeging van verschillende yogastylen met als resultaat een mooie blend die ik vanuit mijn hart en voelen kan delen met jou. Mijn doel is om jou te laten ervaren dat je veel dieper contact kan leren maken met jouw lichaam om het zo beter te leren kennen. Zodat je weet wat er nodig is om energie, rust en zachtheid in jezelf te ervaren.

Aandacht op de ademhaling en zo het naar binnen keren is een mooi onderdeel hiervan. De lessen eindigen steeds met een meditatie/relaxatiemoment om zo alles wat we in gang hebben gezet te integreren in ons lichaam.

Je hoeft totaal geen voorkennis van yoga te hebben om deel te nemen aan de lessen.

 

Yin Yang Yoga
Tijdens deze yogales ga je actief in je lichaam aankomen door Pure Yoga. Hier starten we soms met een reeks zonnegroeten wat het iets uitdagender maakt. Nadien geven we ons over aan de (innerlijke)rust tijdens Yin Yoga. Alles sluiten we af met een meditatie/visualisatie of andere ontspanningstechnieken.


Uurrooster

 

 

Vrije plaatsen (op 23/2/18)

Maandag 19u00: 1 plaats
Maandag 20u15: VOLZET
Woensdag 9u00: 2 plaatsen
Woensdag 17u45: 5 plaatsen
Woensdag 19u15:1 plaats
Vrijdag 9u15: VOLZET
Vrijdag 9u15: VOLZET

 

Inschrijven voor de reeksen kan enkel via mail.

Wens je op de hoogte te blijven van de nieuwe reeksen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 


Info & Prijzen

Ik verwelkom je graag op de Zen Zolder van Bistro Het Looks, Rosbeiaardstraat 13-15 te Lier voor onze wekelijkse yogalessen alsook de Yoga-workshops.

Tijdens de zomerperiode gebeurt het wel eens dat we genieten van de buitenlucht. Dit staat dan samen met de plaats vermeld op de online agenda.

 

Alle lessen, gedurende het schooljaar, worden aangeboden in reeksen. Je kiest dus voor een bepaalde reeks, kan je een keer niet aanwezig zijn dan kan je via de online agenda  alles zelf regelen (annuleren en verplaatsen). Losse lessen volgen is dus niet mogelijk.

Met wachtlijsten werk ik niet dus wens je op de hoogte gehouden te worden van de nieuwe reeksen schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.  Van zodra die in je mailbox valt kan je je inschrijven voor de nieuwe reeksen.

 

Tijdens de zomervakantie kan je losse lessen komen volgen. Ook hier zal de info via de nieuwsbrief verzonden worden. De data kan je in die periode ook terugvinden onder uurrooster.

 

De prijs voor een reeks van 10 lessen Pure Yoga is € 100, Yin Yoga en Yin Yang Yoga komen op €125 voor 10 lessen.